MEDIER DUMPER FLERE EM-BEJLERE EFTER PAUVER TESTKAMP

Landstræner Kasper Hjulmand gav flere reserver chancen i tirsdagens 2-0-sejr over Færøerne.

Men flere af bejlerne til sommerens EM-trup greb ikke chancen i testkampen, skriver flere danske medier.

Hos Ekstra Bladet falder der en hård dom over de centrale midtbanespillere Mathias Jensen og Morten Hjulmand, der "skal vise helt andre takter, hvis de vil tilbringe sommeren i Tyskland".

- Hjulmand fik chancen, men han greb den slet ikke. Det blev alt for febrilsk og hektisk fra ham. Det førte til alt for mange tåbelige fejl og en udskiftning i pausen.

- Mathias Jensen, der sjældent spiller en god landskamp, svigtede igen. Han fik en halvleg, hvor det langtfra var overbevisende. Han sløsede og kom aldrig til at styre spillet fra sin centrale position, skriver Ekstra Bladet.

Mikkel Damsgaard får heller ikke ligefrem rosende ord med på vejen i B.T.

- Der er ingen tvivl om, at Kasper Hjulmand drømte om en landskamp, hvor Mikkel Damsgaard satte ild til græstæppet. Så han kunne lukke munden på den flanke af kritikere.

- Det lykkedes ikke, kan vi godt slå fast. Mikkel Damsgaard afslørede desværre, hvorfor det bliver til forsvindende lidt spilletid i Brentford, skriver B.T.'s sportskommentator Lasse Vøge.

Den tidligere landsholdsangriber Nicklas Bendtner var i rollen som fodboldekspert på TV 2 Sport heller ikke flink ved sine tidligere holdkammerater.

- Vi spillede slet ikke hurtigt nok, og vi havde ikke rigtigt nogen plan. Man kunne ikke se et angrebsmønster og nogen dynamikker, og det var svært at få øje på, hvad vi vil.

- Jeg synes ikke, at der var nogen, der spillede sig på, og der var heller ikke nogen, der har spillet sig af holdet, siger Bendtner til TV 2 Sport.

Danmark skal spille to testkampe på hjemmebane mod Sverige og Norge i juni, inden det går løs ved EM.

/ritzau/

2024-03-27T08:04:36Z dg43tfdfdgfd