KUSK FORLADER SILKEBORG OG VENDER HJEM TIL NORDJYLLAND

Når sæsonen er slut, er Kasper Kusks ophold hos Silkeborg IF også slut.

Den 32-årige offensivspiller har dog allerede fået styr på fremtiden. Han vender således snuden hjem mod Nordjylland, hvor han skal tørne ud for Vendsyssel FF, der spiller i 1. division.

Det skriver både Silkeborg og Vendsyssel på deres hjemmesider.

Kasper Kusk har fået sin fodboldopdragelse hos AaB, men det bliver altså naboklubben fra Hjørring, der får glæde af hans delikate venstrefod.

- Kasper er en klassespiller, som har nogle særlige færdigheder, når han nærmer sig modstandernes felt med sin teknik og blik for spillet. Så en klar forstærkning til vores trup.

- Han er sulten på mere, er nordjyde og har en enorm erfaring med sig fra højere hylder. Så han passer perfekt ind i vores projekt, siger Vendsyssel-sportsdirektør Christian Larsen.

Kasper Kusk var i 2014 med til at vinde både det danske mesterskab og pokalturneringen med AaB, inden han drog udenlands.

Opholdet i hollandske Twente blev dog aldrig nogen stor succes, og i 2015 slog FC København kløerne i ham. Her vandt han flere pokaler, inden han i 2018 vendte hjem til AaB.

Her svandt spilletiden stille og roligt ind, indtil Kent Nielsen, som i 2014 havde stor glæde af Kusk i AaB, hentede offensivspilleren til Silkeborg i sommeren 2022.

Men også i Silkeborg er Kasper Kusks rolle blevet mindre og mindre, og når hans kontrakt udløber om nogle måneder, så går turen mod Nordjylland.

Kasper Kusk kan prale af otte kampe på det danske A-landshold.

/ritzau/

2024-04-10T16:50:51Z dg43tfdfdgfd